Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ξεκινά η αξιολόγηση των στελεχών του Δημοσίου

Αρχίζει η αξιολόγηση στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Περιβάλλοντος, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ρέππας που παράλληλα παρουσίασε τη χάρτα δικαιωμάτων των πολιτών στις συναλλαγές με τις δημόσιες υπηρεσίες.
Όπως σημείωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης η αξιολόγηση του προσωπικού θα πραγματοποιηθεί από στελέχη του ελληνικού δημοσίου σε συνεργασία με Γάλλους εμπειρογνώμονες.
Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο με τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων, όπου από τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις γενικών διευθύνσεων και τμημάτων μειώνονται οι θέσεις διευθυντών και γενικών διευθυντών κατά 35% δηλαδή κατά 1.860, από τις 5.427.

Στόχος είναι να εξοικονομηθούν περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ από τη μη απόδοση των επιδομάτων.

Πηγή: iefimerida.gr (13 Μαρτίου 2012)

«Γερμανοί θα μας διοικούν, Γάλλοι θα μας αξιολογούν...και οι υπόλοιποι τι θα κάνουν; Θα κάθονται στον πάγκο και θα περιμένουν τον δικό τους χρόνο συμμετοχής; Δεν γίνεται έτσι Ευρω-παιδιά. Σηκώστε τα μανίκια και μπουκάρετε στο παιχνίδι και οι υπόλοιποι. Η ψωροκώσταινα αντέχει ακόμη λίγο ξεζούμισμα. Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!»


1 σχόλιο:

  1. Ορθή η διαδικασία. Λάθος τα κίνητρα, τα οποία δεν έχουν σκοπό να ανταμείψουν τους "καλούς" αλλά να βρουν τα θύματα της επερχόμενης απόλυσης.
    Λαθός και η εμπλοκή Γάλλων. Έλειψαν οι Έλληνες επιστήμονες και σύμβουλοι? Έλειψε το Ελληνικό software για να υποτηρίξει την όλη διαδικασία (και διαφάνεια)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επιλογές από το Twitter